Loading...
Uudised

Kogupere suvefestival Tudulinna Tuled 14. augustil!

Kogupere suvefestival Tudulinna Tuled 14. augustil

Juba viiendat korda on kõik kultuurihuvilised oodatud Tudulinna Linnamäele kogupere suvefestivalile Tudulinna Tuled. Tänavu leiab see aset pühapäeval, 14 augustil algusega kell 16. Tänavune festivalikava koosneb eriti põnevatest tegevustest ja esinejatest!

Kohe alguses on oodatud terved pered kõige noorematest kuni vanavanemateni. Esmakordselt Tudulinnas leiab aset suur perekondlike tiimide vaheline võistlus legode kokkupanekus! Seda naudivad nii lapsed kui täiskasvanud!

Kell 17 algavad esinemised laval. Kõigepealt Mölderi pereansambel, kus musitseerivad Tudulinna juurtega muusikud mitmest põlvkonnast. Lugusid pajatab vahele perepea Olavi Mölder.

Kell 18 võtab jutujärje üle väga populaarne raadiohääl Märt Treier, kelle Vikerhommikud on alati oodatud oma sisukuse ja sügavuse poolest. Nii mõndagi mõtlemapanevat on tal pajatada ka Tudulinna festivalipublikule.

Tudulinnast ja tudulinlaste poolt on aegade jooksul kirjasõnasse talletatud palju lugemisväärset. Esitleme festivalil mitmeid raamatuid, muu hulgas ka värsket, täienduste ja parandustega uustrükki Tudulinna suguvõsade kogumikust.

Tudulinna Tuled festival kulmineerub kel 20 erilise Päikeseloojangukontserdiga, kus esineb palavalt armastatud Ott Lepland oma parimate uute ja vanemate lauludega.

Maitsvaid suupisteid kohalikelt pagaritelt pakub Tornikukekohvik. 

Vaata ka sündmuse plakatit:   Tudulinna tuled 2022