Loading...
Kiriku taastamineTudulinna uudisedUudised

Raamatud Tudulinnast ja tudulinlastest

MTÜ Tudulinna Kultuurikants tegeleb aktiivselt Tudulinna mineviku ja koduloo uurimisega. Lisaks arhiiviandmete läbitöötamisele kogume kohapärimusi, tudulinlaste mälestusi, vanu fotosid. Jõudumööda püüame trükis avaldada huvipakkuvamaid materjale, et nad oleksid asjahuvilistele tudulinlastele kättesaadavad.

Praegu on saadaval järgmised trükised:

Käesoleval aastal sai pikaajalise uurimistöö ja paljude abiliste koostööna kaante vahele neljas, paljude täienduste ja parandustega väljaanne kogumikust “Tudulinna Vanad Suguvõsad“. Selle eelmised trükid ilmusid aastatel 1987, 1997 ja 2011. Ligi 50 pika ajalooga suguvõsa alates 18 sajandi algusest, ligi 500 lehekülge sugupuutabeleid koos selgitustega. Siit leiavad tänased tudulinlased oma juured.

.

Veel saadaval:

  • Auguste Mölder: “Mälestusi kodukülast” – MTÜ Tudulinna Kultuurikants väljaanne
  • Ago Kerge: kolm mälestusteraamatut “Tudulinna – …”, kirjastus Canopus väljaanded

Oma huvist Tudulinna teemaliste raamatute osas palume teada anda meili teel andres@tudulinnakultuurikants.ee.